top of page
Arts en Patiënt

Missie

De Maag Darm Kliniek wil dé toonaangevende medische kliniek zijn gespecialiseerd in de behandeling van onverklaarbare buikpijn, voor de 2 miljoen mensen met prikkelbaar darm syndroom in Nederland. 

 

Wij staan voor het bieden van hoogwaardige en doelmatige medische maag- en darmzorg aan uit-gediagnosticeerde patiënten. Dit doen wij in een veilige en gastvrije omgeving, in een intensief samenwerkingsverband met de patiënt.

 

Het doel is een betere kwaliteit van leven; beter beheersbare klachten waarbij de patiënt tevens leert omgaan met eventuele beperkingen.  

Visie

De Maag Darm Kliniek richt zich op zorg waarbij de individuele zorgbehoefte centraal staat en de patiënt holistisch benaderd wordt. 

 

Door een efficiënte bedrijfsvoering zijn wij slim georganiseerd en kan er doelmatig gewerkt worden volgens "state of the art" inzichten en richtlijnen.

 

Onze werkwijze stelt ons in staat een financieel gezonde organisatie te zijn met een positief jaarlijks resultaat. 

Over de arts - Drs. I. Bourass-Bremers

Element wit.png
I.H.D.N.-Bourass-Bremers-def-600x400.jpg

Ik heb mijn opleiding tot internist gevolgd in het Maastricht Universitair Medisch Centrum Plus en mij verder gespecialiseerd tot endocrinoloog in het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, locatie AMC.

Van 2005 tot aan het faillissement ben ik in de MC Ijsselmeerziekenhuizen werkzaam geweest en ben daarna voor zelfstandige klinieken gaan werken.

Ik heb over de jaren heen veel ervaring opgedaan in de behandeling van patiënten met maag- en darmklachten. Waar de reguliere zorg vaak stopt voor patiënten met buikklachten zonder aantoonbare oorzaak, wil ik verdergaan.

Doel daarbij is om samen met de patiënt tot een behandelplan te komen waarmee de klachten verdwijnen of beter beheersbaar worden.

Logo MDKliniek.png
bottom of page